loading...
راه خدا
دانشجو بازدید : 10 چهارشنبه 13 آذر 1392 نظرات (0)

 

بسم الله الرحمن الرحیم

حاج احمد خمینی:

ما امروز موظف هستیم پشت سر حضرت آیت الله خامنه ای حرکت کنیم. هرچه ایشان گفت گوش کنیم، اگر روزی حرکت ما با حرکت ولیّ نخواند، بدانید که نقص از ماست! اگر امروز اختلاف موجب شود که اقتدار ولی فقیه صدمه بخورد ، گناه بزرگی مرتکب شده ایم. اگر روزی از پشت سر ولی فقیه کنار رویم و اگر ولی فقیه نفوذ کلمه اش کم شود، چه گناه بزرگی مرتکب خواهیم شد.  تمام زحمات ملت عزیز، شهدا و امام از بین می رود. ما باید سعی کنیم اتحادمان را حفظ کنیم و پشت سر ولی فقیه حرکت کنیم. 

... قاطع تر پشت سر رهبری باشیم و نگذاریم رهبرمان احساس تنهایی کنند. همانطور که نگذاشتید امام احساس تنهائی کند. اطاعت از آیت الله خامنه ای ، اطاعت از امام است. هر کس منکر این معنا شود ، مطمئن باشید در خط امام نیست و هر کس بگوید که اطاعت از امام غیر از اطاعت از آیت الله خامنه ای است، در خط امریکاست.  من بعد از رحلت امام، با خدا و امام عهد کردم که کوچکترین قدمی را علیه رهبری و بر خلاف رهبری و حتی برخلاف میل رهبری بر ندارم و اگر شما مردم هم، چنین پیمانی را تجدید کنید، مطمئن باشید که ما در تمام زمینه ها بر امریکا پیروز می شویم.

 

نکته ها و گفته ها ، دفتر اول

 

دانشجو بازدید : 21 دوشنبه 09 بهمن 1391 نظرات (1)

«مسئولیتم این باشد كه چای بدهم»

به‌مناسبت سالروز تشكیل شورای انقلاب به فرمان حضرت امام خمینی رحمه‌الله پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR خاطره‌ای از حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از جلسه سازماندهی مسئولیت‌ها در شورای انقلاب را منتشر می‌كند. این بیانات مربوط به سال ۱۳۶۸/۰۵/۱۸ است:

هنگامى كه قرار بود امام(ره) تشریف بیاورند و ما در دانشگاه تهران تحصن داشتیم، جمعى از رفقاى نزدیكى كه با هم كار مى‌كردیم و همه‌شان در طول مدت انقلاب، نام و نشانهایى پیدا كردند و بعضى از آنها هم به شهادت رسیدند - مثل شهید بهشتى، شهید مطهرى، شهید باهنر، برادر عزیزمان آقاى هاشمى، مرحوم ربانى شیرازى، مرحوم ربانى املشى - با هم مى‌نشستیم و در مورد قضایاى گوناگون مشورت مى‌كردیم. گفتیم كه امام، دو سه روز دیگر یا مثلاً فردا وارد تهران مى‌شوند و ما آمادگى لازم را نداریم. بیاییم سازماندهى كنیم كه وقتى ایشان آمدند و مراجعات زیاد شد و كارها از همه طرف به این‌جا ارجاع گردید، معطل نمانیم. صحبت دولت هم در میان نبود.
ما عضو شوراى انقلاب بودیم و بعضى هم در آن وقت، این موضوع را نمى‌دانستند و حتّى بعضى از رفقا - مثل مرحوم ربانى شیرازى یا مرحوم ربانى املشى - نمى‌دانستند كه ما چند نفر، عضو شوراى انقلاب هم هستیم. ما با هم كار مى‌كردیم و صحبتِ دولت هم در میان نبود؛ صحبتِ همان بیت امام بود كه وقتى ایشان وارد مى‌شوند، مسؤولیتهایى پیش خواهد آمد. گفتیم بنشینیم براى این موضوع، یك سازماندهى بكنیم. ساعتى را در عصر یك روز معیّن كردیم و رفتیم در اطاقى نشستیم. صحبت از تقسیم مسؤولیتها شد و در آن‌جا گفتم كه مسؤولیت من این باشد كه چاى بدهم! همه تعجب كردند. یعنى چه؟ چاى؟ گفتم: بله، من چاى درست كردن را خوب بلدم. با گفتن این پیشنهاد، جلسه حالى پیدا كرد. مى‌شود آدم بگوید كه مثلاً قسمت دفتر مراجعات، به عهده‌ى من باشد. تنافس و تعارض كه نیست. ما مى‌خواهیم این مجموعه را با همدیگر اداره كنیم؛ هر جایش هم كه قرار گرفتیم، اگر توانستیم كارِ آن‌جا را انجام بدهیم، خوب است.
این، روحیه‌ى من بوده است. البته، آن حرفى كه در آن‌جا زدم، مى‌دانستم كه كسى من را براى چاى ریختن معیّن نخواهد كرد و نمى‌گذارند كه من در آن‌جا بنشینم و چاى بریزم؛ اما واقعاً اگر كار به این‌جا مى‌رسید كه بگویند درست كردن چاى به عهده‌ى شماست، مى‌رفتم عبایم را كنار مى‌گذاشتم و آستینهایم را بالا مى‌زدم و چاى درست مى‌كردم. این پیشنهاد، نه تنها براى این بود كه چیزى گفته باشم؛ واقعاً براى این كار آماده بودم.

بیانات در مراسم تودیع كاركنان نهاد ریاست جمهورى‌ ۱۳۶۸/۰۵/۱۸
منبع: khamenei.ir
دانشجو بازدید : 26 دوشنبه 09 بهمن 1391 نظرات (0)

آخرین ملاقات شهید كاظمی و رهبر انقلاب

دو هفته پیش شهید كاظمى پیش من آمد و گفت از شما دو درخواست دارم: یكى این‌كه دعا كنید من روسفید بشوم، دوم این‌كه دعا كنید من شهید بشوم. گفتم شماها واقعاً حیف است بمیرید؛ شماها كه این روزگارهاى مهم را گذراندید، نباید بمیرید؛ شماها همه‌تان باید شهید شوید؛ ولیكن حالا زود است و هنوز كشور و نظام به شما احتیاج دارد. بعد گفتم آن روزى كه خبر شهادت صیاد را به من دادند، من گفتم صیاد، شایسته‌ى شهادت بود؛ حقش بود؛ حیف بود صیاد بمیرد. وقتى این جمله را گفتم، چشم‌هاى شهید كاظمى پُرِ اشك شد، گفت: ان‌شاءاللَّه خبر من را هم به‌تان بدهند!
فاصله‌‌ى بین مرگ و زندگى، فاصله‌ى بسیار كوتاهى است؛ یك لحظه است. ما سرگرم زندگى هستیم و غافلیم از حركتى كه همه به سمت لقاءاللَّه دارند. همه خدا را ملاقات مى‌كنند؛ هر كسى یك طور؛ بعضى‌ها واقعاً روسفید خدا را ملاقات مى‌كنند، كه احمد كاظمى و این برادران حتماً از این قبیل بودند؛ اینها زحمت كشیده بودند.
ما باید سعى‌مان این باشد كه روسفید خدا را ملاقات كنیم؛ چون از حالا تا یك لحظه‌ى دیگر، اصلاً نمى‌دانیم كه ما از این مرز عبور خواهیم كرد یا نه؛ احتمال دارد همین یك ساعت دیگر یا یك روز دیگر نوبتِ به ما برسد كه از این مرز عبور كنیم. از خدا بخواهیم كه مرگ ما مرگى باشد كه خود آن مرگ هم ان‌شاءاللَّه مایه‌ى روسفیدى ما باشد.
ان‌شاءاللَّه خدا شماها را حفظ كند.

بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در مراسم تشییع پیكرهاى فرماندهان سپاه  21/10/1384
منبع: khamenei.ir

دانشجو بازدید : 27 یکشنبه 17 دی 1391 نظرات (0)

در نشست تقدیر از دست اندرکاران تولید فیلم های تلویزیونی حماسه 9 دی عنوان شد:
فتنه 88 با درایت و تدبیر مقام معظم رهبری خاموش شد و دست دشمنان اسلام بیش از پیش رو شد.

 به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و تلویزیون باشگاه خبرنگاران حاضر در محل، مراسم تقدیر از دست اندکاران تولید فیلم های تلویزیونی حماسه 9 دی  عصر امروز در سالن مذاکرات مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد.

علی دارابی معاون سیمای جمهوری اسلامی ایران ضمن تشکر و تقدیر از عوامل برنامه ساز حماسه 9 دی گفت: در فرصتی که پیش روی عوامل برنامه ساز گذاشتیم، خوشبختانه تله فیلم های "ابابیل"، "مسیر روشن"، "فاصله کانونی" ویژه حماسه 9 مورد توجه مخاطبان قرار گرفت.

وی بااشاره به اتفاق بزرگ 9 دی تصریح کرد: در 9 دیماه 88 اتفاق و انقلاب بزرگی رخ داد و به دنبال جریان انتخابات، شبکه های معاند جمهوری اسلامی از جمله "بی بی سی فارسی" بنا به درخواست استعمار پیر باهدف تخریب ایران پیش رفتند که با لطف الهی و مقام معظم رهبری با شکست روبرو شدند      

دارابی ادامه داد: بزرگترین خواسته انگلستان (استعمار پیر)، تخریب ایران و گرفتن حق رای از مردم ما بود که فتنه آن ها با درایت های رهبر معظم انقلاب اسلامی با شکست روبرو شد.

معاون سیما اظهار داشت: انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) در پرتو دین اسلام پیروز شد و مردم کشور ما برعکس دیگر کشورها آزادی کامل در مجلس و حق رای خود دارند.

    دارابی با اشاره به افرادی که دچار توهم شدند، ابراز داشت: عده ای دچار توهم شدند و با فتنه 88 همراه شده که برخی به اشتباه خود پی بردند.      

وی با اشاره به انتخابات سال 76 اظهار داشت: در انتخابات سال 76 حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری بازنده شد ولی او اولین کسی بود که به برگزیده انتخابات تبریک گفت و او را همراهی کرد      

معاون سیما با اشاره به تصویر کشیدن همه اتفاقات سال    88 در این سه تله فیلم افزود: خوشبختانه بازی ها، نگارش فیلمنامه، کارگردانی و تلاش همه دست اندرکاران برنامه ساز حماسه 9 دی به خوبی درخشید و مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

وی تصریح کرد: با اراده و خواست مردم رای ها از صندوق بیرون آمد و بزرگترین گناه نابخشودنی افراد فتنه  88 اتهام زدن به ناسالم بودن انتخابات است.

معاون سیما با اشاره به جشنواره فیلم های تلویزیونی 9 دی اظهار داشت: امیدوارم بتوانیم تا سال 92 جشنواره فیلم های تلویزیونی حماسه 9 دی رابرگزار کنیم تا دشمنان اسلام خوار شوند.

وی در خصوص بیش از 75 عنوان برنامه تلویزیونی ابراز داشت: بیش از 75 عنوان برنامه، فیلم های تلویزیونی در خصوص حماسه 9 دی را در قالب برنامه های مستند، گفتگو محور، میزگرد، نمایشی و .. داشتیم که امیدوارم برای سال 92 عوامل برنامه ساز با آثاری متفاوت برای مبارزه با دشمنان اسلام به میدان آیند.

* تولیدات نمایشی مراحل دشواری را طی کرد

همچنین مهدی فرجی مدیر شبکه یک سیماگفت: تولیدات نمایشی مراحل دشواری را طی کرد ما در سال 88 فتنه بزرگی را از سوی قدرت های جهانی شاهد بودیم.

وی افزود: خنثی کردن فتنه های دشمن به رهبری امام خامنه ای و سرکوب غربی ها جمهوری اسلامی ایران تا سال های آینده بیمه کرد.

فرجی با اشاره به خلق 3 اثر ویژه حماسه 9 دی اظهار داشت: برای حماسه 9 دی3 تله فیلم ساخته شد و خوشبختانه به دنبال آن مردم تشکر خاصی از دست اندرکاران این برنامه ها و صدا و سیما داشتند


*فصل جدیدی در ژانر سیاسی آغاز شده است

همچنین، مجید زین العابدین مدیر شبکه 3 سیما گفت: با ساخت این برنامه ها و درایت معاون سیما، فصل جدیدی در خصوص ژانر سیاسی آغاز شده است.

وی ادامه داد: این 3 تله فیلم موضوع روز را به تصویر کشیدند که همه این درایت ها رامدیون "دارابی" معاون سیما و دستوری که وی به مدیران ابلاغ کردند، هستیم.

زین العابدین تصریح کرد: تله فیلم "فاصله کانونی" یک کار جهادی بود که نگارش، پیش تولید و ساخت آن حدود 33 روز زمان برد و خوشبختانه همه قوم ها توانستند با آن همراه شوند.

*حماسه 9دی باید به نسل های دیگر انتقال یابد

همچنین محمدرضا شریفی مدیر گروه تله فیلم شبکه 3 سیماگفت: وقتی بحث حماسه 9دی ماه می شود، همه حوادث در ذهن همه ما مرور شده و این اتفاقات باید به نسل های آینده منتقل شود

وی افزود: وقتی در مورد یک وحدت ملی صحبت می کنیم پی به اهداف دشمنان اسلام می بریم و با داشتن وحدوت کلمه وبه قول فرمایش مقام معظم رهبری توانستیم چشم دشمنان خود را کور کنیم


*خاموش کردن فتنه دشمن انقلاب بزرگی بود

همچنین حسن اسلامی مهر رئیس مرکز سیما فیلم گفت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، حماسه 9 دی ماه و خاموش کردن فتنه دشمنان، انقلاب دیگری بود.


وی ادامه داد: امیدوار سال دیگر با ساخت آثاری قوی تر، پاسخگوی نیاز مخاطبان باشیم

*خوشحالم که در خدمت مردم بودم

همچنین جعفر دهقان بازیگر تله فیلم "فاصله کانونی" گفت: خوشحالم که این اتفاق همه ما را دور جمع کرد و از دست اندر کاران صدا وسیما سپاسگذارم.

وی ادامه داد: هرچند نقش من کوتاه بود ولی از اینکه در خدمت مردم بودم، افتخار بزرگی است.

شایان ذکر است،، در ادامه این مراسم "غلامحسین آخوند پور" تهیه کننده و کارگردان تله فیلم "مسیر روشن"، "سام درخشانی" بازیگر، "محمدرضا شریفی" مدیر گروه تله فیلم شبکه 3 سیما، بهمن گودرزی کارگردان "فاصله کانونی" و دیگر عوامل از صدا و سیما و نیز دارابی معاون سیما تشکر کردند.

گفتنی است، در پایان این مراسم از محمد کاظم کاظمی مدیر گروه فیلم های تلویزیونی شبکه یک سیما، غلامحسین آخوندپور تهیه کننده و کارگردان "مسیر روشن"، مهدی سجاده چی نویسنده، سام درخشانی و حسین سلمانی از بازیگران این تله فیلم تقدیر شد و به دنبال آن، از عوامل "فاصله کانونی" که عبارتند از، محمدرضا شریفی مدیر گروه تله فیلم شبکه 3 سیما، مصطفی علمی فر تهیه کننده، بهمن گودرزی کارگردان سعید امینی نویسنده، سولماز آق مقامی و جعفر دهقان بازیگران و مهرداد نیک نام نویسنده تشکر ویژه ای شد و در پایان از عوامل تله فیلم "ابابیل" حسن اسلامی مهر رئیس مرکز سیما فیلم، جواد مزدآبادی کارگردان و حدیثه تهرانی بازیگر تقدیر شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دانشجو بازدید : 13 سه شنبه 21 آذر 1391 نظرات (0)
رهبر معظم انقلاب در دیدار میهمانان اجلاس اساتید و بیداری اسلامی:
دشمنان از کلمه «بیداری اسلامی» می‌ترسند/ کشورهای انقلابی باید نظام سازی کنند

خبرگزاری فارس: رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه دشمنان از کلمه بیداری اسلامی می‌ترسند و سعی می‌کنند این کلمه به کار نرود،‌ فرمودند: آنها از اسلامی که در توده مردم امتداد عملی دارد در هراس هستند.

خبرگزاری فارس: دشمنان از کلمه «بیداری اسلامی» می‌ترسند/ کشورهای انقلابی باید نظام سازی کنند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه شنبه) در دیدار صدها تن از استادان، نخبگان و اندیشمندان شرکت کننده در اجلاس جهانی «اساتید دانشگاههای جهان اسلام و بیداری اسلامی» ضمن تبیین اهمیت عنوان «بیداری اسلامی»، تحلیلی جامع درخصوص جایگاه اسلام و شریعت اسلامی و همچنین مردم در کشورهای انقلاب کرده و آسیب ها و خطرات پیش روی آنها ارائه کردند.

ایشان با اشاره به نقش خواص و اندیشمندان جامعه در سعادت و نجات ملتها تأکید کردند: از این منظر، اجلاس «اساتید دانشگاههای جهان اسلام و بیداری اسلامی» از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

رهبر انقلاب اسلامی شرط اصلی نقش آفرینی اساتید، نخبگان و فرزانگان برای حرکت جامعه به سمت سعادت و نجات را اخلاص، شجاعت، هوشیاری، کار و تلاش و نبود طمع دانستند و خاطرنشان کردند: بیداری اسلامی و رسوخ این بیداری در امت اسلامی، حادثه بزرگی است که امروز دنیا با آن مواجه و در برخی کشورها نیز منجر به انقلاب و تغییر رژیم های فاسد شده است.

حضرت آیت الله خامنه ای بیداری اسلامی را عمیق و گسترده خواندند و با اشاره به هراس دشمنان از عبارت «بیداری اسلامی» افزودند: آنها تلاش بسیاری می کنند تا عنوان «بیداری اسلامی» برای حرکت عظیم کنونی در منطقه بکار نرود زیرا دشمنان از بروز اسلام حقیقی و واقعی به شدت وحشت دارند.

ایشان تأکید کردند: آنها از اسلامِ برده دلار، اسلامِ غرق در فساد و اشرافی گری و اسلامی که در توده مردم امتداد ندارد، نگران نیستند ولی از اسلام عمل و اقدام، اسلام توده مردم، اسلام توکل بر خدا و اسلام حُسن ظن به وعده الهی به لرزه می افتند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: ما معتقدیم حرکت عظیم کنونی یک بیداری حقیقی اسلامی و دارای امتداد است که به این آسانی ها هم منحرف نخواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای در تبیین علت «اسلامی» نامیدن این بیداری افزودند: شعارهای اسلامی مردم در انقلابهای منطقه و نقش معتقدان به اسلام در شکل گیری اجتماعات گسترده و ساقط کردن رژیم های فاسد، همه مؤید این است که این حرکت، اسلامی است.

ایشان دلیل دیگر بر اسلامی بودن این حرکت را، رأی مردم به اسلام گراها در انتخابات این کشورها دانستند و تأکید کردند: امروز اگر در بیشتر مناطق دنیای اسلام، یک انتخابات آزاد و خوب برگزار شود و رهبران و سیاسیون اسلامی نیز در وسط میدان باشند، مردم به اسلام گراها رأی خواهند داد.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه ، برخی نکات را درخصوص حرکتها و انقلابهای منطقه متذکر شدند.

آسیب شناسی این حرکتها و انقلابها بخصوص در مصر، تونس و لیبی اولین نکته ای بود که حضرت آیت الله خامنه ای به آن اشاره کردند و گفتند: در کنار آسیب شناسی باید هدفهای این انقلابها نیز تبیین شوند زیرا اگر هدفها مشخص نباشند، سردرگمی بوجود خواهد آمد.

ایشان ، «رهایی از شر سلطه جهانی» را یکی از هدفهای بیداری اسلامی برشمردند و تأکید کردند: این موضوع باید با صراحت اعلام شود زیرا هرگونه تصوری مبنی بر اینکه استکبار جهانی به سردمداری امریکا ممکن است با حرکتهای اسلامی کنار بیاید، خطا است.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: هرجا که اسلام و اسلام گراها باشند، امریکا با همه وجود تلاش خواهد کرد تا آنها را از بین ببرد و البته در ظاهر هم لبخند خواهد زد.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه انقلابهای منطقه باید حد فاصل خود را با استکبار جهانی مشخص کنند، خاطرنشان کردند: ما نمی گوییم آنان به جنگ استکبار بروند اما اگر حد فاصل خود را نیز مشخص نکنند، فریب خواهند خورد.

ایشان با اشاره به استفاده استکبار جهانی از ابزار پول، سلاح و علم برای تسلط بر جهان افزودند: با وجود این ابزارها، یکی از مشکلات بزرگ کنونی دنیای غرب، نداشتن فکر و اندیشه نو برای ارائه به بشریت است در حالیکه دنیای اسلام، دارای ایده نو و نقشه راه است.

رهبر انقلاب اسلامی،‌اسلام را دارای نقشه راه و اندیشه های جدید دانستند و خاطرنشان کردند: این موضوع، نقطه قوت دنیای اسلام است که با ترسیم شدن هدفها بر پایه این اندیشه ها، دیگر، سلاح، پول و علم غرب، همچون گذشته تأثیرگذاری نخواهند داشت.

حضرت آیت الله خامنه ای یکی دیگر از هدفهای مهم بیداری اسلامی را، محوریت اسلام و شریعت اسلامی برشمردند و افزودند: تلاش گسترده ای در جریان است تا اینگونه وانمود شود که شریعت اسلامی با پیشرفت، تحول و تمدن سازگاری ندارد در حالیکه اسلام جوابگوی همه نیازهای انسانها و برای همه قرنها و همه دورانهای پیشرفت بشریت است.

ایشان با اظهار تأسف فراوان از برخی جریانهای متحجر که با سخنان و اقدامات خود زمینه ساز شکل گیری تصور سازگار نبودن اسلام با پیشرفت می شوند، خاطرنشان کردند: آنچه که مهم است، تفکری است که جوابگویی اسلام به نیازهای بشریت را قبول داشته باشد.

رهبر انقلاب اسلامی، نظام سازی را یکی دیگر از اهداف بیداری اسلامی دانستند و با اشاره به برخی تجربه های تاریخی منطقه شمال آفریقا که به دلیل نبود نظام سازی با شکست مواجه شدند، افزودند: اگر در کشورهای انقلاب کرده،‌ نظام سازی نشود و مبنای مستحکمی بوجود نیاید، خطر آنها را تهدید خواهد کرد.

حضرت آیت الله خامنه ای یکی از مسائل مهم در انقلابهای منطقه را حفظ پشتیبانی های مردم برشمردند و تأکید کردند: قدرت حقیقی در دست مردم است، و هر جا که مردم همدل و یکصدا، پشتیبان رهبران و مسئولان خود باشند، امریکا و بزرگتر از امریکا  هیچ غلطی نمی توانند بکنند.

ایشان با تأکید بر لزوم حفظ مردم در صحنه افزودند: روشنفکران، نویسندگان، شاعران و بویژه علمای دین نقش مهم و برجسته ای دارند و باید با تشریح اهداف انقلابها، و موانع و دشمنان آنها، مردم را آگاه و با بصیرت نگاه دارند.

رهبر انقلاب اسلامی تربیت علمی جوانان و پیشرفت علمی و فناوری، برای قدرتمند شدن را از جمله مسائل بسیار ضروری برای کشورهای اسلامی بویژه کشورهای انقلاب کرده دانستند و خاطرنشان کردند: این کار، امکان پذیر است و تجربه عملی و موفق آن، جمهوری اسلامی ایران است.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: ایران، قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در رده های بسیار پایین علمی قرار داشت اما اکنون به برکت اسلام و انقلاب در رتبه های علمی بالای دنیا قرار دارد و آمارهای مراکز علمی و معتبر بین المللی، این حرکت شتابان علمی را تأیید می کنند.

ایشان تأکید کردند: باید این تجربه موفق، در کشورهای اسلامی، ادامه پیدا کند و دنیای اسلام به مرحله ای برسد که در جایگاه مرجع علمی دنیا قرار گیرد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: نظام اسلامی در ایران اثبات کرد که می توان براساس اسلام و شریعت اسلامی، به شتاب و جایگاه علمی بالا رسید.

حضرت آیت الله خامنه ای،‌ وحدت را یکی از مسائل اساسی و مورد نیاز دنیای اسلام دانستند و افزودند: غرب و امریکا تلاش دارند تا تحت عناوین «شیعه و سنی»، «قومیتها» و «ملیتها» میان مسلمانان ایجاد اختلاف کنند، بنابراین همه ،باید هوشیار باشند، و مسائل را با این دید ، مورد بررسی قرار دهند و نسبت به آنها موضعگیری کنند.

ایشان با تاکید بر اینکه با وجود تلاشها و توطئه های جبهه استکبار، دنیای اسلام در حال پیشروی است، خاطر نشان کردند: یکی از نشانه های این پیشروی، جنگ هشت روزه است که یک طرف آن فلسطینی های ساکن  در یک منطقه بسیار کوچک جغرافیایی به نام غزه قرار داشتند و در طرف دیگر، دولت صهیونیستی مدعی قوی ترین ارتش جهان، که در هنگام آتش بس ، طرفی که شرط  گذاشت، فلسطینی های غزه بودند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آیا ده سال پیش چنین اتفاقی، باور کردنی بود؟

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: آفرین بر فلسطینی ها، آفرین بر حماس و جهاد اسلامی و گردانهای مبارز فلسطینی در غزه که از خود اینگونه شجاعت نشان دادند.

ایشان افزودند: من به سهم خود از همه مبارزان فلسطینی بخاطر این فداکاری و تلاش و صبر تشکر می کنم.

رهبر انقلاب اسلامی جنگ هشت روزه غزه را یک درس مهم برای مردم فلسطین و همچنین همه مسلمانان دانستند و تأکید کردند: جنگ غزه نشان داد که اگر همه با هم متحد باشند و در سختی ها صبر کنند، وعده الهی مبنی بر فرج و آسانی، بعد از سختی، محقق خواهد شد.

حضرت آیت الله خامنه ای به موضوع بحرین نیز اشاره کردند و افزودند: متأسفانه در قضیه بحرین، شاهد سکوت دنیای اسلام هستیم که ناشی از نگاه غلط به این موضوع است.

ایشان خاطر نشان کردند: نگاه برخی به قضیه بحرین، از دریچه مسائل مذهبی است و بر همین اساس دفاع از ملتی که بر ضد یک حکومت فاسد قیام کرده، جایز شمرده می شود مگر آنکه همچون مردم بحرین،‌شیعه باشند!

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: نگاه صحیح، به قضایای منطقه، نگاه براساس طراحی دشمن و ابزارها و حیله های او است.

حضرت ایت الله خامنه ای  با تأکید بر اینکه موضع ایران در قضیه سوریه، از همین دیدگاه ناشی می شود، افزودند: جمهوری اسلامی ایران با ریخته شدن یک قطره خون از هر مسلمانی، مخالف است، اما مقصران وضعیت کنونی در سوریه، کسانی هستند که آن را به جنگ داخلی و تخریب و برادرکشی کشانده اند.

ایشان در پایان خاطرنشان کردند: همه خواسته های ملتها باید از روشهای متعارف و بدور از خشونت برآورده شوند.

در ابتدای این دیدار 7 نفر از اندیشمندان و اساتید کشورهای اسلامی به بیان دیدگاههای خود درخصوص تحولات کنونی منطقه و بیداری اسلامی و آسیبهای پیش روی آنها پرداختند.

آقایان:

- دکتر منیر شفیق - اندیشمند و نظریه پرداز از فلسطین

- دکتر مجدی حسین - مبارز انقلابی و رئیس حزب الشعب مصر

- دکتر راشد الراشد - پژوهشگر و فعال سیاسی از بحرین

- دکتر بابا اینویای - پژوهشگر و وزیر اسبق امور مذهبی سنگال

- دکتر علی فیاض - نماینده مجلس لبنان

- دکتر عمرالشاهد - استاد دانشگاه و فعال سیاسی از تونس

- و خانم دکتر عابد علی - رئیس بخش روابط بین الملل دانشگاه قائد اعظم پاکستان

در سخنان خود به محورهای زیر اشاره کردند:

- جمهوری اسلامی ایران به رهبر امام خمینی (ره) آغازگر بیداری اسلامی در جهان بود.

- وحدت میان مسلمانان، تنها راه حل اصلی برای غلبه بر توطئه ها و مشکلات است.

- لزوم استفاده مناسب از موفقیت ها، پیروزیها و ظرفیت های سالهای اخیر دنیای اسلام و جبهه مقاومت

-    نظام اسلامی در ایران الگوی اجتناب ناپذیر حرکتها و انقلابهای منطقه است

- مبنای حرکتها و انقلابهای منطقه،‌اسلام است.

- اهمیت توجه به جوانان در بیداری اسلامی، و روشنگری برای آنها

- لزوم اتخاذ مواضع شفاف و صریح در قبال استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی، در کشورهای انقلاب کرده

- ضرورت توجه به حرکت و پیشرفت علمی در کشورهای اسلامی

- انتقاد از سکوت مجامع بین المللی و دنیای اسلام در قبال کشتار مردم بحرین

- و هوشیاری در قبال توطئه ایجاد بی ثباتی و آشوب در منطقه بوی‍ژه در کشورهای انقلاب کرده

همچنین در ابتدای این دیدار آقای دکتر ولایتی دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی ضمن اشاره به سابقه تشکیل این مجمع و نشستهایی که تاکنون برگزار شده است تأکید کرد: در اجلاس جهانی «اساتید دانشگاههای جهان اسلام و بیداری اسلامی» با شعار «پیشرفت، عدالت و مردمسالاری دینی» و با حضور بیش از 500 تن از اساتید و پژوهشگران کشورهای اسلامی مهمترین مسائل جهان اسلام و تحولات منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

دکتر ولایتی مواردی از جمله تغییر معادلات منطقه ای و تأثیر آن بر مسأله فلسطین، مشخصه های نظام های مردم سالاری دینی، ضرورت ها و اولویت های دولتهای نوپا در جهان اسلام، فرصت های جنبش بیداری اسلامی، ضرورت بهره گیری از تجربیات اندیشمندان جهان اسلام را از سرفصل های مهم این اجلاس بیان کرد.

فارس نيوز

دانشجو بازدید : 20 دوشنبه 20 آذر 1391 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

زندگی شخصی آقا از سادگی و سلامت خاصی برخوردار است.  این سادگی به زندگی نزدیکان ایشان نیز سرایت کرده است.

آقا و فرزندانشان اهل تجملات نیستند.  همین اعتقاد، آنان را از سوء استفاده از مقام و موقعیت باز داشته است.  من این سادگی را در منزل ایشان به تماشا نشسته ام.

روزی معظم له مرا به کتابخانه خود دعوت کردند، من در آن جا یک میز بسیار ساده و قدیمی دیدم.  در کنار میز نیز یک صندلی کهنه بود.  هر دوی آن میز و صندلی ، مربوط به قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود.

مقام معظم رهبری در کتابخانه ساده خود ، هنوز از همان میز و صندلی استفاده می کنند. 

( آیت الله سید محمود هاشمی شاهرودی)

 

دانشجو بازدید : 13 دوشنبه 20 آذر 1391 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

انس با وصیت نامه شهداء

من به توصیه امام عمل کرده ام . اغلب وصیت نامه های شهدا که به دستم رسید را خوانده ام.  ما واقعاً از این وصیت نامه ها درس می گیریم. 

آن جوان ، خطش هم به زور خوانده میشود؛ اما هر کلمه اش برای من و امثال من یک درس راهگشاست که خیلی استفاده کرده ام.

چیزهای عجیبی است. اینجا معلوم میشود که درس علم و علوم الهی ، پیش از آن که به ظواهر و قالب های رسمی وابسته باشد، به حکمت معنوی وابسته است...

جای پای باران ص 46 نقل از حدیث ولایت ج 8 ص 43

دانشجو بازدید : 19 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

احکام تقلید - شروط تقلید

س 9: آیا تقلید از مجتهدى که متصدى مقام مرجعیت نبوده و رساله عملیه هم ندارد، جایز است؟

ج: در صحّت‏ تقلید از مجتهد جامع‌الشرایط، تصدّى مرجعیت یا داشتن رساله عملیه شرط نیست، لذا اگر براى مکلّفى که قصد تقلید از او را دارد، ثابت شود که وى مجتهد جامع‌الشرایط است، تقلید اشکال ندارد.

س 10: آیا تقلید از کسى که در یکى از ابواب فقه مثل نماز و روزه به درجه‌ى اجتهاد رسیده، جایز است؟

ج: فتوا
ى مجتهد متجزّى که تنها در برخى ابواب فقهى داراى فتوا و نظر اجتهادى است براى خودش حجت است، ولى جواز تقلید دیگران از او محل اشکال است؛ اگر چه جواز آن بعید نیست.

س 11: آیا تقلید از علماى کشورهاى دیگر که دسترسى به آنان امکان ندارد، جایز است؟

ج: در تقلید از مجتهد جامع‏الشرایط شرط نیست که مجتهد اهل کشور مکلّف و یا ساکن در محل سکونت او باشد.

س 12: آیا عدالت معتبر در مجتهد و مرجع تقلید با عدالت معتبر در امام جماعت از حیث شدّت و ضعف تفاوت دارد؟

ج: با توجه به حسّاسیّت و اهمیت منصب مرجعیت در فتوا، بنا بر احتیاط واجب، شرط است که مجتهدِ مرجع تقلید علاوه بر عدالت، قدرت تسلّط بر نفس سرکش را داشته و حرص به دنیا نداشته باشد.

س 13: این که گفته مى‏شود باید از مجتهدى تقلید نمود که عادل باشد، مقصود از عادل چه کسى است؟

ج: عادل کسى است که پرهیزگارى او به حدى رسیده باشد که از روى عمد مرتکب گناه نشود.

س 14: آیا اطلاع از اوضاع زمان و مکان از شرایط اجتهاد است؟

ج: ممکن است این شرط در بعضى از مسائل دخیل باشد.

س 15: بنا بر نظر حضرت امام راحل(قدّس‏سرّه) مرجع تقلید باید علاوه بر علم به احکام عبادات و معاملات، نسبت به همه امور سیاسى، اقتصادى، نظامى، اجتماعى و رهبرى، عالم و آگاه باشد. ما در گذشته مقلّد حضرت امام بودیم، بعد از رحلت ایشان با راهنمایى تعدادى از علما و تشخیص خودمان لازم دانستیم به جنابعالى رجوع نموده و از شما تقلید کنیم تا بین مرجعیت و رهبرى جمع کرده باشیم، نظر شما در این مورد چیست؟

ج: شرایط صلاحیت مرجعیت تقلید، در تحریر الوسیله و رساله‏هاى دیگر به تفصیل ذکر شده است، و تشخیص فرد شایسته تقلید موکول به نظر خود مکلّف است.

س 16: آیا در تقلید، اعلمّیت مرجع شرط است یا خیر؟ معیار و ملاک ‏اعلمیّت‏ چیست؟

ج: در مسائلى که فتواى اعلم با فتواى غیر اعلم اختلاف دارد، احتیاط آن است که از اعلم تقلید کند و ملاک اعلمیت این است که آن مرجع نسبت به سایر مراجع قدرت بیشترى بر شناخت حکم الهى داشته باشد و بهتر بتواند احکام شرعیه را از أدلّه استنباط کند و همچنین نسبت به اوضاع زمان خود به مقدارى که در تشخیص موضوعات احکام و ابراز نظر فقهى مؤثر است، آگاه‏تر باشد.

س 17: آیا تقلید کسى که از جهت احتمال عدم وجود شرایط معتبر تقلید در مجتهد اعلم، از مجتهد غیر اعلم تقلید کرده است، محکوم به بطلان است؟

ج: بنا بر احتیاط، تقلید از غیر اعلم در مسائل مورد اختلاف، به مجرد احتمال عدم وجود شرایط معتبر در اعلم، جایز نیست.

س 18: اگر ثابت شود که تعدادى از علما در بعضى از مسائل اعلم هستند، یعنى هر کدام از آنان در مسأله معیّنى اعلم باشند، آیا تقلید از هر یک از آنان جایز است؟

ج: تبعیض در تقلید اشکال ندارد و اگر اعلمیّت هر یک از آنان در مسائلى که مکلف بنا دارد در آن مسائل از او تقلید کند محرز شود، بنا بر احتیاط، تبعیض در تقلید در صورت اختلاف فتوا در مسائل مورد نیاز مقلّد، واجب است.

س 19: آیا با وجود اعلم، تقلید از غیر اعلم جایز است؟

ج: در مسائلى که فتواى غیر اعلم مخالفِ فتواى اعلم نباشد، رجوع به غیر اعلم اشکال ندارد.

س 20: نظر جنابعالى در اشتراط اعلمیت مرجع تقلید چیست و دلیل آن کدام است؟

ج: در صورت تعدّد فقهاى جامع‌الشرایط و اختلاف آنان در فتوا، بنا بر احتیاط واجب، مکلّف باید از اعلم تقلید نماید، مگر آنکه احراز شود که فتواى وى مخالف احتیاط است و فتواى غیر اعلم موافق با احتیاط. و دلیل وجوب تقلید از اعلم بناى عقلا و حکم عقل است، زیرا که اعتبار فتواى اعلم براى مقلد یقینى و اعتبار قول غیر اعلم احتمالى است.

س 21: از چه کسى باید تقلید کنیم؟

ج: از مجتهدى که جامع شرایطِ فتوا و مرجعیت است، و بنا بر احتیاط باید اعلم هم باشد.

س 22: آیا تقلید ابتدایى از میّت جایز است؟

ج: در تقلید ابتدایى، احتیاط در تقلید از مجتهد زنده و اعلم نباید ترک شود.

س 23: آیا تقلید ابتدایى از مجتهد میّت، متوقف بر تقلید از مجتهد زنده است؟

ج: تقلید ابتدایى از مجتهد میّت یا بقا‏ بر تقلید او باید به تقلید از مجتهد زنده و اعلم باشد.

منبع: khamenei.ir

دانشجو بازدید : 23 چهارشنبه 15 آذر 1391 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحیم

احکام تقلید - راههاى سه گانه: احتیاط، اجتهاد، تقلید

س 1: آیا تقلید، صرفاً یک مسأله عقلى است یا ادلّه شرعى نیز دارد؟

ج: تقلید، ادلّه شرعى دارد و عقل نیز حکم مى‏کند که شخص ناآگاه به احکام دین باید به مجتهد جامع‌الشرایط مراجعه کند.

س 2: به نظر شریف حضرتعالى، عمل به احتیاط بهتر است یا تقلید؟

ج: چون عمل به احتیاط مستلزم شناسایى موارد و چگونگى احتیاط و صرف وقت بیشتر است، بهتر آن است که مکلّف در احکام دین از مجتهد جامع‏الشرایط تقلید کند.

س 3: قلمرو احتیاط در احکام دین در بین فتاواى فقها چه اندازه است؟ آیا رعایت آراى فقیهان گذشته نیز لازم است؟

ج: مراد از احتیاط در موارد آن، رعایت همه احتمالات فقهى است؛ به‌طورى که مکلّف مطمئن شود که به وظیفه خود عمل کرده است.

س 4: دخترم به زودى به سن تکلیف مى‏رسد و باید براى خود مرجع تقلیدى انتخاب کند، اما درک مسأله تقلید براى او دشوار است، وظیفه ما نسبت به او چیست؟

ج: اگر وى به تنهایى نمى‏تواند وظیفه شرعى خود را در این‌باره تشخیص دهد، وظیفه شما ارشاد و راهنمایى اوست.

س 5: نزد فقها معروف است که تشخیص موضوعات احکام به عهده خود مکلّف است و وظیفه مجتهد تشخیص حکم است، ولى در عین حال مجتهدین در بسیارى موارد، در تشخیص موضوعات احکام نیز اظهار نظر مى‏کنند، آیا متابعت از نظر مجتهد در موضوع نیز واجب است؟

ج: تشخیص موضوع، موکول به نظر خود مکلّف است و متابعت از مجتهد در تشخیص موضوع واجب نیست، مگر آنکه به آن تشخیص اطمینان پیدا کند و یا موضوع از موضوعاتى باشد که تشخیص آن نیاز به استنباط دارد.

س 6: آیا کسى که در آموختن احکام دینىِ مورد نیاز خود کوتاهى مى‏کند، گناهکار است؟

ج: اگر نیاموختن احکام به ترک واجب یا ارتکاب حرام بیانجامد، گناهکار است.

س 7: گاهى از افراد کم اطلاع از مسائل دینى درباره مرجع تقلید شان پرسش مى‏شود، مى‏گویند نمى‏دانیم، یا اظهار مى‏دارند که از فلان مجتهد تقلید مى‏کنیم، ولى عملاً التزامى به خواندن رساله آن مجتهد و عمل به فتاواى او ندارند، اعمال این‌گونه افراد چه حکمى دارد؟

ج: اگر اعمال آنان موافق احتیاط یا مطابق با واقع یا با نظر مجتهدى باشد که وظیفه دارند از او تقلید کنند، محکوم به صحّت‏ است.

س 8: با توجه به اینکه در مسائلى که مجتهد اعلم قائل به وجوب احتیاط است، مى‏توانیم به مجتهد اعلم بعد از وى مراجعه کنیم، اگر اعلم بعد از او نیز قائل به وجوب احتیاط در مسأله باشد، آیا رجوع به اعلم بعد از او جایز است؟ و اگر فتواى مجتهد سوم هم همان‌گونه بود، آیا مى‏توان به اعلم بعد از آنان مراجعه کرد؟ و همینطور...، لطفاً این مسأله را توضیح دهید.

ج: در مسائلى که مجتهد اعلم فتوا ندارد، رجوع به مجتهدى که در آن مسأله احتیاط نکرده است و فتواى صریح دارد، با رعایت ترتیب الاعلم فالاعلم، اشکال ندارد.

منبع: khamenei.ir

دانشجو بازدید : 27 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

بسم الله الرحمن الرحيم

خدای متعال برای ما رهبرانی قرار داده که با زندگی ساده خود برای ما الگو بوده اند .یکی از آنان حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) بود . پس از وی حضرت آیت الله خامنه ای نیز چون اوست

ایشان می فرمودند که :«من وقتی ازدواج کردم همسرم از پدرش ، که فرش فروش بوده ، فرشی به عنوان جهیزیه به همراه داشته است که هنوز نیز، با وجود فرسودگی آن ، در منزل ما از آن استفاده می شود و بجز آن ، قالی دیگری در منزل نداریم . چند مرتبه گفته اند که این قالی نخ نما شده و خواسته اند که آن را عوض کند ولی من اجازه نداده ام . اصلا در طول زندگی خود ، نه قالیچه ای خریده ام و نه فرشی به خانه اضافه کرده ام ، حتی آنها را تبدیل به احسن نیز نکرده ام . من در طول این دوران یک مرتبه گوشت تازه نخریده ام ، کوپن گوشت سردی که همه مردم از آن استفاده می کردند ما نیز از آ ن استفاده می کردیم ، مگر آنکه گوشت نذری می آوردند . سایر مایحتاج زندگی مثل پنیر، نفت و کره نیز به همین صورت تهیه می شود

این زندگی رهبر ماست که در بالاترین مقامات این کشور قرار دارد و در طول زندگی خود، زندان، شکنجه ، تبعید و بسیاری گرفتاریهای دیگر را به جان خریده و برای خدمت به اسلام به عنوان فردی شایسته مشغول انجام وظیفه است

آیت الله مصباح یزدی ،کتاب مباحثی درباره حوزه، ص :215

 

دانشجو بازدید : 15 دوشنبه 13 آذر 1391 نظرات (0)

بی بی سی: تشخیص آیت الله خامنه ای راه را بر القای بحران بسته است  

وبسایت شبكه دولتی انگلیس معتقد است تلاش اپوزیسیون جمهوری اسلامی برای ترساندن حاكمیت از بحران و تحریم، بیهوده است. بی بی سی اذعان كرد: آیت الله خامنه ای چالش های پیش روی حكومت را بهتر از مخالفان تشخیص داده و در مقابل، پیش بینی اپوزیسیون در طول سالها درست از آب درنیامده است.
بی بی سی فارسی با اشاره به سیاه نمایی های گاه و بیگاه كه از سوی محافل ضد انقلاب و فتنه گر صورت می گیرد و القای وضعیت بحرانی می كند، نوشت: شرایط جمهوری اسلامی به گونه ای بوده كه همواره نشانه هایی از بحران را با خود داشته است. چنین تفسیری از دوران پرالتهاب اول انقلاب تا زمان جنگ وجود داشت. به گفته برخی اصلاح طلبان اگر اوضاع به همین منوال پیش می رفت، سقوط نظام حتمی و تجزیه ایران محتمل بود. آنها می گویند دوم خرداد مانع این اتفاق شد و عمر حكومت را تمدید كرد[!اما] بعداً كه اصلاح طلبان دریافتند پیشبرد برنامه هایشان به این سادگی ها نیست، دوباره القای حس خطر و بحران را شدیدتر از هر زمان از سر گرفتند. اوج این روند نامه 127تن از نمایندگان اصلاح طلب مجلس ششم در سال 1381 خطاب به آیت الله خامنه ای بود؛ «شاید در تاریخ پر فراز و نشیب معاصر ایران، هیچ زمانی را به حساسیت امروز نتوان یافت. با این حال و روز كشور، فرصت چندانی باقی نمانده است. اگر جام زهری باید نوشید قبل از آنكه كیان نظام و مهمتر از آن، استقلال و تمامیت ارضی كشور در مخاطره قرار گیرد باید نوشیده شود.»
بی بی سی می افزاید: تحلیل اصلاح طلبان این بود كه لشكركشی آمریكا به افغانستان خطر حمله آمریكا به ایران را نیز افزایش داده و ایران باید برای پیشگیری از این اتفاق نشان دهد كه هم در عرصه داخلی و هم در عرصه خارجی عقب نشینی كرده است. تحلیل اصلاح طلبان این بود كه اگر آمریكا ببیند در ایران اصلاحات شده و رهبرانش كوتاه آمده اند، فكر حمله به ایران را كنار خواهد گذاشت. آنچه در عمل اتفاق افتاد كمك های پنهان به آمریكا در جنگ افغانستان بود. آمریكا پاسخی را كه ایرانیان [ دولت خاتمی ] انتظار داشتند به این همكاری نداد. ایران حتی حاضر شد فعالیت های هسته ای خود را در معرض نظارت بیشتر بازرسان قرار دهد.
این تحلیل خاطرنشان می كند: طرفداران اصلاحات احساس می كردند كه اگر آیت الله خامنه ای بعضی خواسته های آنها را پذیرفته، پس ابتكار عمل را ربوده اند. آنچه آنها با به كارگیری و رواج دادن عبارت «جام زهر» در پی آن بودند یك نمایش آشكار ضعف از طرف آیت الله خامنه ای بود. اما او نگذاشت انعطاف هایش نشانه ضعف تلقی شود.
بی بی سی با اذعان به اینكه «حكومت در ایران همچنان ظرفیت آن را دارد كه با جابجایی مدیریت های اجرایی از طریق ساز و كار انتخابات، رویه های موجود را تغییر دهد بدون آن كه نگران بقای خود باشد»، می نویسد: تحریم هیچ حكومتی تاكنون به سقوط آن منجر نشده است. ترساندن رهبری از سقوط نظام به دلیل تحریم ها یا فقدان دموكراسی [ ادعای گروه های اپوزیسیون در تحلیل ها] مبنای تاریخی ندارد.
تحلیلگر این رسانه می افزاید: برای آیت الله خامنه ای طبعاً اولویت، حفظ و بقای نظام است. اگر او به این برداشت نرسد كه نظام در خطر است، دلیلی برای تغییر جهت ندارد. شاید اگر اكبر هاشمی رفسنجانی یا حتی محمد خاتمی زمام اجرایی كشور را به دست بگیرند، فضای سیاسی باز شود اما بقا و اقتدار جمهوری اسلامی لزوماً در گرو این نیست كه زندانیان آزاد یا سخت گیری شورای نگهبان كمتر شود.
بی بی سی در ادامه این تحلیل تصریح كرد: رهبری دلیلی نمی بیند برای رفع خطری كه وجود آن را قبول ندارد عقب نشینی كند. كشور با سپردن امور اجرایی به چهره های وفادار به نظام به اندازه كافی فضا برای مانور خواهد داشت و نیازی به بازی دادن چهره های مخالف احساس نمی شود.
در ادامه این تحلیل آمده است: آیت الله خامنه ای نشان داده كه اگر مصلحت نظام را در گرو نرمش نشان دادن ببیند این كار را خواهد كرد چنان كه در اوج جنگ قدرت بین اصلاح طلبان و محافظه كاران، از خود نرمش هایی چند نشان داد. نمونه آن دستورش به شورای نگهبان مبنی بر تأیید نتیجه انتخابات تهران، تایید افتتاح مجلس ششم، دستور به آزادی یك نماینده اصلاح طلب آن مجلس از زندان بود و یا دستور به تایید دو نامزد ریاست جمهوری سال 1380[معین و مهرعلیزاده] كه شورای نگهبان رد صلاحیت كرده بود.
بی بی سی با اشاره به تلاش عناصر ضد انقلاب و فتنه گر برای ایجاد فضای ترس نسبت به بحران ها و اورژانسی نشان دادن وضعیت نوشت: تلاش برای ترساندن از سقوط نظام تاكنون جواب نداده و این گونه پیش بینی های مخالفان در سالهای ممتد عمر جمهوری اسلامی درست از آب درنیامده است. آیت الله خامنه ای نشان داده كه خطر چالش های پیش روی حكومت خود را بهتر از مخالفان تشخیص داده و دلیل آن هم پابرجایی این حكومت است. نظام همچنان برقرار است و به دلیل تركیبی از شانس [!]، تدبیر و سركوب[!]، امروز در اقتدار كامل به سر می برد.

منبع: كیهان

درباره ما
Profile Pic
سعي بر اين است مطالبي آورده شما تا وقت گرانبهاي شما هدر نرود و در محضر خداوند سرافكنده نشويم.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • دفاع مقدس

    شهدا مظهر قدرت ایران

    آمار سایت
  • کل مطالب : 55
  • کل نظرات : 3
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 1
  • آی پی امروز : 7
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 9
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 15
  • بازدید ماه : 12
  • بازدید سال : 263
  • بازدید کلی : 4,468
  • کدهای اختصاصی
    بسیجی

    امام خامنه ای: بسیجی یعنی علی که تمام وجودش برای اسلام وقف شده بود.